Annons
Annons
Taggen:

hållbarhet

finns i 7 artiklar
  • Fler nyheter

    Hur jobbar vi 2024?

    Hur jobbar vi om tio år? Vi frågade några som dagligen funderar på framtidens arbetsplatser, villkor och arbetstider - och på hur den svenska modellen ska stå sig.

  • Fler nyheter

    Framtidens arbetstid

    Vi är på god väg in i en andra maskinålder och den kommer att gå betydligt snabbare än den förra. En väg att klara omställningen är att korta arbetstiden, anser Roland Paulsen.

  • Fler nyheter

    Fackets roll i framtiden

    Hur ska det fackliga förtroendeuppdraget se ut i framtiden och hur utvecklar man ett medlemskap på en globalt rörlig arbetsmarknad? Är den svenska modellen också framtidens modell?

  • Fler nyheter

    Nedfrysta ägg som löneförmån

    Facebook och Apple erbjuder kvinnliga anställda nedfrysning av sina ägg för att de ska kunna fokusera på karriären och bilda familj senare i livet.

  • Fler nyheter

    Begära löneökning = dålig karma

    Kvinna inom IT med lägre lön än dina manliga kollegor? Vänta på bättre tider. Att begära högre lön är bara dålig karma. Det sa Microsofts vd Satya Nadella nyligen vid ett seminarium för kvinnor i databranschen.

  • Fler nyheter

    Ryggont = chefens fel

    Små möjligheter att påverka och höga krav i arbetet ökar risken för ryggproblem. Och de som inte får stöd från chef och kollegor får ondare ryggar än andra, enligt en ny rapport från SBU.

Nyhetsbrev

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med färska nyheter från Kollega.