Annons
Annons

Betygsätt din arbetsgivare

Publicerad 25 september 2008, kl 12:39

Nu kan den som vill, dela med sig av sina synpunkter på arbetsgivaren. I augusti startade Joachim Pettersson Vikström tjänsten jobinside.se, där företag betygsätts av nuvarande eller tidigare anställda.

- Jag började skissa på det här i februari. Man har ju haft ett antal anställningar, både bra och dåliga. Men det finns inget bra instrument för att kolla upp en arbetsgivare, säger Joachim Pettersson Vikström.

Antalet besökare, och betygsättare, ökar stadigt. Den senaste månaden är antalet femsiffrigt.

I dag finns runt 90 arbetsgivare betygsatta. Sämst betyg har Coffee fresh autobar fått, å andra sidan handlar det om en röst. Bäst hittills är hitta.se.

- Den som vill betygsätta en arbetsgivare får vara anonym. Man fyller i ett registreringsformulär utifrån sju bedömningskriterier: lön, utvecklingsmöjligheter, ledning, möjlighet att påverka, arbetsmiljö, arbetskamrater och om man kan rekommendera arbetsgivaren.

Joachim Pettersson Vikström förhandlar om samarbete med minkarriär.se och några större företag som han hoppas ska uppmuntra anställda att gå in och sätta betyg. De företagen får då en särskild goodwill-märkning på sajten.

Linda Svensson
Linda Svensson
[email protected]

Kommentarer

Array

Array

Skriv din kommentar

Kommentering av denna sidan upphörde 2008-10-16. Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på den här sidan.