Annons

Det perfekta löpsteget

Publicerad 28 mars 2013, kl 11:22

Fitnessförlaget

 Intresset för löpning är stort och det fortsätter att öka. Nu kan man inte längre gå ut på kvällarna utan att se både en och två och tre joggare på bara några minuters promenad.  Nu börjar vårt intresse för löpning även synas i bokhyllorna. Här är en bok som talar om löpteknik och vikten av god teknik.  Thomas Reckman skriver instrumentellt och lättläst om teknik. Med i boken finns också exempel på träningsprogram för att hitta rätt teknik. Fina och tydliga bilder illustrerar vad man bör träna på. Det här är något för nybörjare men också mer vana joggare.

Lediga jobb
 • Läs även...

  Kollega söker redaktionssekreterare

  Vill du vara med och leda arbetet på Sveriges största fackförbundstidning? Brinner du för arbetsmarknadsjournalistik? Då är du kanske rätt person att komma och jobba med oss. Vi söker en redaktionssekreterare till redaktionen för Kollega, Chef & Karriär och kollega.se.

 • Läs även...

  Kollega får ny chefredaktör

  Helena Ingvarsdotter blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Kollega och Chef & Karriär. Hon har lång erfarenhet från fackförbundspress och kommer närmast från Lärarförbundet där hon var chefredaktör för flera tidningar.

 • Läs även...

  Vi dricker inte kaffe för att det är gott

  Nej, det är inte alls smaken på kaffe som gör att du dricker – det är koffeinet. Eller alkoholruset när det handlar om starkare drycker. Det visar forskare vid Northwestern University i USA.

Nyhetsbrev

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med färska nyheter från Kollega.