Det perfekta löpsteget

Publicerad 28 mars 2013, kl 11:22

Fitnessförlaget

 Intresset för löpning är stort och det fortsätter att öka. Nu kan man inte längre gå ut på kvällarna utan att se både en och två och tre joggare på bara några minuters promenad.  Nu börjar vårt intresse för löpning även synas i bokhyllorna. Här är en bok som talar om löpteknik och vikten av god teknik.  Thomas Reckman skriver instrumentellt och lättläst om teknik. Med i boken finns också exempel på träningsprogram för att hitta rätt teknik. Fina och tydliga bilder illustrerar vad man bör träna på. Det här är något för nybörjare men också mer vana joggare.

Lediga jobb
 • Läs även...

  Okunskap om hur mobbning ska hanteras

  100 000 människor mobbas på jobbet. Psykologen Stefan Blomberg menar att siffran skulle kunna minskas kraftigt om arbetsgivarna fick utbildning.

 • Läs även...

  Hetaste mat- och hälsotrenderna 2018

  Glöm att alltid köra samma pass på gymmet. Liksom stränga dieter. Nu ska vi 3D-träna och käka ensamma, ofta och lite.

 • Läs även...

  Så påverkas hjärnan

  Tekniken rusar framåt medan vår hjärna har sett likadan ut i 40 000 år. Tomas Dalström, författare och föreläsare med hjärnan som specialitet, varnar för multitasking och kontorslandskap men spår att det ändå våras för vår mänskliga hårddisk.

 • Läs även...

  Kollega får ny chefredaktör

  Helena Ingvarsdotter blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Kollega och Chef & Karriär. Hon har lång erfarenhet från fackförbundspress och kommer närmast från Lärarförbundet där hon var chefredaktör för flera tidningar.

 • Läs även...

  Vi dricker inte kaffe för att det är gott

  Nej, det är inte alls smaken på kaffe som gör att du dricker – det är koffeinet. Eller alkoholruset när det handlar om starkare drycker. Det visar forskare vid Northwestern University i USA.

 • Läs även...

  De heter det de gör

  Båtbyggaren och ensamseglaren Sven Yrvind ville ha ett efternamn som passade honom – och det han gör. Han är inte ensam om att ha ett namn som hör ihop med jobbet, men för de flesta är det en tillfällighet.

Nyhetsbrev

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med färska nyheter från Kollega.