Annons
Annons

Grytor och bestick i Kollega

Publicerad 8 november 2010, kl 09:09 Uppdaterad 8 november 2010, kl 09:10

Det var ett fint erbjudande som skickades med tidningen Kollega men jag brukar kolla innan jag handlar. Läser man på REjTA.se om International Trade Service hittar man mycket riktigt många besvikna kunder.

Jag vill att alla skall vara uppmärksamma och lära sig att kolla på nätet om företag verkar justa. Allabolag.se är ett också bra ställe (det finns flera) att surfa in på innan man handlar. Där kan man se om företaget överhuvudtaget existerar, och det gör ju inte ITS AB i Borlänge!
Söker man på Eniro hittar man företaget International Trade Service, ITS AS med organisationsnummer 5566687405.
På allabolag.se tillhör organisationsnumret CC Vattugatan 3 AB, hela upplägget verkar gjort för att vilseleda, gömma sig och skydda från ansvar.
Vem som står bakom ITS AB kan jag inte finna. Jag tycker inte att Kollega skall "släppa in" vad som helst som bilagor. Är glad att jag kollade företaget och inte köpte något.
/  Mats

Kommentarer

Array

Skriv din kommentar

Kommentering av denna sidan upphörde 2010-11-29. Det är inte längre möjligt att lämna kommentarer på den här sidan.

  • Läs även...

    Sänkt arbetstid på SSAB

    Stålbranschen är hårt pressad av en minskad orderingång. För att spara pengar har nu därför SSAB erbjudit en stor majoritet av sina tjänstemän att gå ner i arbetstid, vilket 90 procent av dem har nappat på.