Hjälp oss surfa i sommar!

Publicerad 17 juli 2015, kl 09:00

Nu tar Kollega.se semester! Men här finns läsning så att det räcker tills dess att vi är tillbaka, i mitten av augusti. Passa gärna på att surfa runt och kolla in den senaste utvecklingen av sajten - vad tycker du?

Kollega.se utvecklas löpande. Ofta med små steg som kanske inte syns direkt för läsaren, ibland tar vi större steg och gör mer synbara förbättringar. Senaste nytt på sajten är bland annat:

 • Att du under varje artikel ser flödet med de senaste publicerade nyheterna. (Där kommer det att stå still tills vi kommer tillbaka från semestern.)
   
 • Att du som läsare hittar mer att läsa om det du är intresserad av, i rekommendationerna till höger. Bläddra med pilarna.
   
 • Att du kan följa Twitterflödet på hashtaggen #nyttjobb till höger om varje artikel och följa länken direkt till det utannonserade jobbet, om du ser något intressant.
   
 • Kommentarsfältet öppnar du genom att klicka på "Visa kommentarer", under artikeln. Där kan du skriva din egen kommentar och svara på någon annans.

Mejla webbredaktör Gabriella Westberg eller skriv in dina synpunkter i kommentarsfältet här nedanför.
 

TACK & GLAD SOMMAR!

Lediga jobb
 • Läs även...

  Gör facket tillräckligt för mobbade?

  Inte ens en av tio av dem som mobbas och som kontaktar sitt fack anser att de får hjälp. Men hur ser lagen ut? Och vad kan facket egentligen göra?

 • Läs även...

  Inlåsning kan leda till depression

  En fjärdedel av anställda riskerar att inte kunna byta jobb den dag de vill. En sådan känsla av inlåsning kan leda till sämre hälsa och till och med depression, visar ny forskning.

 • Läs även...

  Två i veckan dör av mobbning

  Utfryst, ignorerad, trakasserad. Varje dag utsätts 100 000 människor för mobbning på sina arbetsplatser. Den grymma behandlingen ger mardrömmar, stress och depressioner – och leder i värsta fall till självmord.

Nyhetsbrev

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med färska nyheter från Kollega.