Kollega söker ny AD

Publicerad 21 april 2015, kl 11:57

Kollega är Unionens oberoende medlemstidning och kommer ut med 8 nummer per år. Redaktionen gör också Chef & Karriär som nylanseras i slutet av maj och som kommer ut med 4 nummer per år samt sajten Kollega.se. Redaktionen ligger i centrala Stockholm och består av 14 personer. Nu söker vi en ny AD

Vi söker en vass art director som är redo att spela en stor och viktig roll för den fortsatta utvecklingen av våra tidningar. Du som söker kan konsten att vässa till formen, gillar att jobba i team, är positiv, initiativrik och trivs med ett stundom högt tempo. Du tar självklart ansvar för omslagen, tonen i tidningen och har vana att jobba nära skickliga fotografer.

Kvalifikationer

 •  Du har minst fem års magasinserfarenhet med månadsutgivning. 
 •  Du har utvecklad känsla för form och typografi. 
 •  Du har erfarenhet av att lansera tidningar och skapa magasinsform från grunden. 
 •  Du är van bildbeställare och vet precis vilken fotograf som passar för ett uppdrag. 
 •  Du behärskar och jobbar obehindrat i InDesign, Photoshop och Illustrator. 
 •  Du är van att arbeta i Chaos eller snarlikt redaktionellt system. 

Vi värdesätter olikheter i personalgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden. Välkommen att söka! Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.

Ansök här!

Arbetsgivarens referensnummer: A466122
Sista ansökningsdatum: 2015-04-30

Kontaktperson

Naljen Ståhlström
Chefredaktör
072-568 54 43

Facklig representant

Johanna Rovira
08- 504 159 11
 

Lediga jobb
 • Läs även...

  Medlemmar döms till miljonskadestånd

  Unionenmedlemmarna gjorde sig skyldiga till brott mot lojalitetsplikten. Däremot bröt de inte mot lagen om företagshemligheter. Det slår Arbetsdomstolen fast i ett uppmärksammat mål där skadestånden till slut hamnade på 2,4 miljoner kronor i stället för det ursprungliga kravet på över 10 miljoner.

 • Läs även...

  Vd döms för sexuella trakasserier på julfest

  Det var sexuella trakasserier när ett elbolags vd tafsade på den då 19-åriga Jenny på företagets julfest. Det konstaterar Arbetsdomstolen och kräver att bolaget ska betala 50 000 kronor i skadestånd.

 • Läs även...

  Få egenföretagare vet att de kan teckna avtal

  Det är vanligare att pensionärer än de som är under 30 driver företag. En orsak är sannolikt bristen på trygga villkor. Men det finns ett ännu ganska okänt sätt att motverka det, genom att teckna kollektivavtal åt sig själv som egenföretagare.

 • Läs även...

  22 miljoner till Unionens medlemmar

  Tvister om företagshemligheter och illojalitet har ökat de senaste åren. Samtidigt minskar antalet övriga juridiska ärenden. Det visar statistik från Unionen, som lyckades få ut över 22 miljoner till medlemmarna under 2018.

 • Läs även...

  ”Trygghet inte att bita sig fast vid ett jobb”

  Slopa turordningsreglerna och arbetsgivarens omplaceringsskyldighet. Det är ett par förslag som Svenskt Näringsliv presenterade i dag. Unionen å sin sida betonar vikten av att individens trygghet på arbetsmarknaden stärks.

Nyhetsbrev

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med färska nyheter från Kollega.