Överskott av dåliga chefer

Publicerad 4 december 2015, kl 09:59

Läser i nr 8 om chefen som tvingade sin teamledare att välja mellan sin fru och jobbet. Han var ledig några timmar för att följa med sin fru till läkaren angående en eventuell cancerdiagnos. Chefen ifrågasätter detta och ger ultimatum till sin anställde!

Man hisnar inför sånt agerande men tyvärr är det inte bara en brist på ledare i våra företag utan också ett överskott av dåliga sk chefer!

Unionen stämmer företaget på 400´000, helt rätt! Lägg på en nolla till!!

Det vore mycket intressant att veta vilket företag det gäller!!?

//Anders R
 

Läs mer: Hotades för kontakt med facket

Lediga jobb
 • Läs även...

  Facket på Electrolux i USA möjligt tack vare Unionen

  I Memhpis upphörde Electroluxfabrikens ledning med sina aggressiva metoder för att stoppa fackligt engagemang. Unionens inflytande på Electrolux svenska företagsledning var en avgörande faktor.

 • Läs även...

  Blev avskedad på sms

  ”Krya på dig, men om du sjukskriver dig så kan du betrakta dig som färdig med jobbet här.” Så skrev en chef till sin medarbetare på en tandklinik i sydöstra Sverige. Nu stämmer Unionen arbetsgivaren på 200 000 för brott mot las och utebliven lön.

 • Läs även...

  Kaotisk sommar på SAS

  De SAS-anställa går på knäna efter sommarens flygkaos med mängder av inställda avgångar. Men i media går anställda ut och berättar att de inte vågar föra fram kritik mot bolaget – inte ens internt – eftersom de fruktar repressalier.

Nyhetsbrev

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med färska nyheter från Kollega.