Annons
Annons
 • Unionenklubben på Volvo firar 75 år! Foto: Bo Håkansson

Unionenklubb firar 75 år!

Publicerad 10 september 2014, kl 17:15

75 år! Så länge har Unionenklubben på Volvo funnits (nåja, en gång i tiden var det en Sifklubb). Tio gånger så många personer, det vill säga 750, kom för att fira jubileet i helgen.

- Det viktigaste var att folk trivdes. Många tyckte att det var kul att vi gjorde något, nu när Volvo är i en tid av neddragningar. Vi funderade själva på om det passade att ha fest, och också om vi skulle hinna med att ordna den eftersom det är så mycket förhandlingar. Till slut bestämde vi oss för att köra, det var jätteroligt att vi gjorde det, säger Urban Spännar, klubbens ordförande.

Niklas Hallstedt
Niklas Hallstedt
[email protected]
Lediga jobb
 • Läs även...

  Konsulter riskerar gå miste om stöd

  Fordonstillverkaren AB Volvo har sagt upp avtal med 5 000 konsulter på grund av coronakrisen. Många av konsulterna är anställda på företag utan kollektivavtal vilket innebär att de inte har rätt till hjälp från TRR Trygghetsrådet.

 • Läs även...

  Volvoanställda kan få billigare bil

  Nu erbjuds alla på Volvo i Sverige att få bli testförare. I gengäld får de rabatt på företagsbilen.

 • Läs även...

  Unionen på Volvo: Ingen fara för jobben

  Volvo Cars ledning och den kinesiska fordonstillverkaren Geely Automobile diskuterar att slå ihop bolagen. Unionens klubbordförande tror inte att en sammanslagning skulle hota de svenska jobben.

 • Läs även...

  De räddar fackliga klubbar i kris

  Att ha en facklig klubb på jobbet kan vara skillnaden mellan att ha inflytande eller inte. Unionen har som mål att minska antalet klubbar som läggs ned och ombudsmännen Anu Paananen och Jesper Wiklund ser till att det inte händer.