Annons

Vindsjälar

Publicerad 5 november 2013, kl 15:40

Forum Förlag

 På ett äldreboende i Linköping hittas den 79-årige Konrad Karlsson hängd i sladden till sin larmknapp. Först tyder det mesta på att åldringen tagit sitt liv. Men det är något som inte stämmer. Konrad är en glad prick, är omtyckt av personalen och har inte visat några tendenser på att vara deprimerad. När polisens utredare Malin Fors undersöker saken närmare står det klart att det rör sig om ett mord.

Alla misstänks, vilket ger en cluedo-stämpel på historien.  Var det Konrads släkting i sovrummet med sömnmedlet? Eller var det den hemska ägaren till äldreboendet med brevskäraren?
Ett stort plus är att Kallentoft ger en rejäl känga åt äldrevården och utförsäljningen av äldreboenden.  Han har läst på väl och vet vad han pratar om när han beskriver underbemannade avdelningar och sommarjobbare med stort ansvar.
Läsvärd men inte Kallenfots bästa i serien om Malin Fors.

Lediga jobb
 • Läs även...

  Kollega söker redaktionssekreterare

  Vill du vara med och leda arbetet på Sveriges största fackförbundstidning? Brinner du för arbetsmarknadsjournalistik? Då är du kanske rätt person att komma och jobba med oss. Vi söker en redaktionssekreterare till redaktionen för Kollega, Chef & Karriär och kollega.se.

 • Läs även...

  Kollega får ny chefredaktör

  Helena Ingvarsdotter blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Kollega och Chef & Karriär. Hon har lång erfarenhet från fackförbundspress och kommer närmast från Lärarförbundet där hon var chefredaktör för flera tidningar.

 • Läs även...

  Vi dricker inte kaffe för att det är gott

  Nej, det är inte alls smaken på kaffe som gör att du dricker – det är koffeinet. Eller alkoholruset när det handlar om starkare drycker. Det visar forskare vid Northwestern University i USA.

Nyhetsbrev

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med färska nyheter från Kollega.